Snart redo för loppis

2

På måndagkväll just före stängning för jag en hel hög med barnens kläder till Nella & Nuttu loppiset. Det är så befriande att prissätta allt. Nu är det också med mindre sorg jag gör det än när jag hade loppisbord senast och sålde alla babykläder. Det var inte helt lätt då. Just igår plockade jag ut en hel hög med kläder från Mineas skåp. Leo byter garderob hela tiden tycker jag. Nå nej, men oj vad de växer snabbt!

Men hör ni, tisdag 31.1 till måndag 6.2 kommer det att finnas en blandning av innekläder, utejackor, regnkläder, skor, sommarkläder, klänningar, festskjortor och så vidare vid bord 81. Jag tänker mig att jag fyller på bordet under veckan, för det finns en hel del kläder nu.

Storleksmässigt kan ni förvänta er ungefär:

68-98 unisex och pojkkläder
98-110 flickkläder

Ett hett tips om ni söker mindre storlekar än vad ni hittar vid mitt bord är att checka in bord 71 under samma tidpunkt. Där har Fanny sina flickors små kläder.

2 reaktioner till “Snart redo för loppis

    1. Hej Icca! Nu inser jag att det finns typ två små 98or med av Leos kläder. Sen finns det en del flickigt i den storleken. Leo ligger nu på 98/104 storleken själv.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s