Fortfarande samma fredag?

Vilken dag. På tremis med barnen. Men undantag för ett par timmar då vi haft sällskap. Just nu känns det som om dagen var oändlig. Inte alls på ett dåligt vis, utan för att vi hunnit med så mycket roligt och hunnit njuta av dagen till fullo.

Solen för helt tydligt med sig parkhäng. Barnen trivs. Och jag trivs ute. Tror att vi varit ute upp emot fem timmar idag.

Skött fredagsrundan som vanligt. Bibban, posten och idag butiken som bonus. Skaffade fram lite material för fredagsmys. Så där rullade hon fram med korgen full med fredagsmys. Mycket stolt.

Efter en annan cykel- och parktur hann vi till och med lek i den egna sandlådan och jag ville egentligen lägga mig på rygg på terrassen och titta upp mot den knallblå himlen. Men alltså att börja borsta av den dammängden av min svarta jacka hade varit ett onödigt projekt i detta hem där allt börjar kännas kaotiskt. (Fniss.) Så jag nöjde mig med att sitta lite nätt på det yttersta brädet och njöt av att titta på min lyckliga flicka.

Så hade vi haft mommo här på en timme. Och plötsligt hörde vi en mycket underlig melodi. Ja, nya glassbilsmelodin. Och det nästa jag vet av är att jag har satt en Leoman i innekläder (barfota) och med en mössa på i värmepåsen i vagnen, stövlar och jacka på Minea och mig och vi spurtar ut. Båda barnen lika förvånade över att vi verkligen gick ut. Tänk om det vore så lätt att få iväg oss varje gång. Snart sommar och allt lättare kläder. Längtar.

Och innan läggdags sitter hon där och trallar ”Selfie, selfie, selfiiie”. Och jag är så road bara. Minns ni när hon fick sin första kamera? Klick.

Och slutligen dags för helt eget fredagsmys för mig. Ligger på soffan och gottar mig. Och älskar livet mitt i kaoset. Det värmer om kinderna och det är weekend. Yes sir!

3 reaktioner till “Fortfarande samma fredag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s