Årets första fastlagsbullar

img_0927-1

En liten lycklig man som inte alls gillar grädde men som älskar att få vara med och vispa den inför årets första fastlagsbullar. Det är så roligt (och samtidigt lite emoijmedsvettpärlaipannan) att ha två hjälpredor nu. Minea är en mästare på kökssysslor och Leo är en hejare på byket.

img_0957-1

2 reaktioner till “Årets första fastlagsbullar

  1. Hej! Jag undrar om du kan skriva ett inlägg om hur ni gör för att få ihop er vardag hemma hos er? Har själv precis kört igång dagis för två barn och jobb för oss båda föräldrar..nu känns det som om tiden inte räcker till. Hur gör ni i er familj? Vem sköter vad? Hittar ni tid för egentid så som träning? Hittar du och din man tid för bara er två? Tid för fritidsintressen? Handla mat? Städa? Osv. Berätta gärna hur ni gör och tänker kring detta och om du har några tips på hur man får vardagen att bli lite enklare får du gärna dela med dig!

    Gilla

    1. Låter jättebra. Det här inlägget ska jag få till! Ha det fint i er nya vardag och njut av veckoslutet nu (om ni har gemensamt ledigt nu). En av de bästa sakerna med en sådan vardag är att man värdesätter den tid man har tillsammans som familj mycket mera när man är ifrån varandra på dagarna.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s