Planer för helgen

img_3858-1

Veckoslutet började på bästa sätt med Sushilunch på stan efter jobbet med Lotti och Nelia, en gyn-tid och sen promenad efter barnen från dagis. På hemvägen mötte vi vänner i parken, vilket alltid är kul. Tidigare hann vi mammor knappt prata, när barnen var yngre. Men nu kan vi till och med hinna med en hel eller sju avhuggna diskussioner under en lekparksträff. Bra fredagsupplägg.

img_0966-1

Såhär har det sett ut en stund varje kväll den senaste veckan. Mineas och mommos kvällssamtal. Mest har de väl diskuterat detta veckoslut. Idag är det nämligen dags för barnen att åka till mommo för att övernatta medan det blir Spa för oss föräldrar.

Nu är det dags att äta frukost och sen packa alla övernattningsväskor. Ha ett skönt veckoslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s