Barnens dag

Igår undrade Minea när det är barnens dag. Inte bara fars- och morsdag. Behändigt nog kunde vi svara att barnkonventionsdagen är idag och att vi då firar barnen. Hon lyste som solen när vi förklarade att vi kommer att väcka henne och Leo med sång på morgonen. På morgonen hade jag givetvis glömt det och Minea meddelade direkt att det är hennes och Leos dag idag. Jag sa att hon ska lägga ner huvudet på kudden igen och så gick jag efter Pekka. Och så blev det Vi gratulerar. Båda barnen lika lyckliga.

Efter en stunds reselek blev det barnens önskemorgonmål. Ägg och croissant. Passt mir! Vid frukostbordet frågade vi barnen vad de önskade göra deras dag till ära. Minea ville absolut till simhallen. Ni kan gissa att jag hade en ledsen liten kille som fick stanna hemma med mig eftersom han varit förkyld. Men det var fort glömt när han fick önska vad han ville göra. iPad, var svaret. Och så fick det bli. Så där satt han oergonomiskt lutad mot sin boll i soffan och spelade spel och kollade morgonens Pippi-avsnitt pånytt.

1

Vid vilotider åkte jag iväg till Country White för inredningsshopping. I 30-årsgåva fick jag ett gåvokort till butiken och tänkte passa på nu när de hade julöppning. Det var lätt att använda upp det gåvokortet.

2

4

Till eftermiddagen fick vi besök av fammi och Anni i olika repriser. Vi kollade också på Sune i Grekland. Kanske fjärde gången vi kollar den filmen. Alltid lika rolig. Och den gav så stor resfeber. Drömmer om något nästa sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s