Vardagskvällar

3

Igår var det Leos dopdag. Vi råkade ha bokat in en träff med gumis Malin. Hon var med mig efter barnen från dagis. Leo sprang rakt förbi mig till Malin. Så viktig person i hans liv. <3 Vid middagen tände vi dopljuset och till efterrätt blev det glögg och lussebullar. Mysigt. Aijo, Minea stylade Malin innan det. En massa glada spännen i håret, granna pärlor runt halsen och en äkta åttiotalsfrisyr. Så om någon behöver hjälp inför åttiotalsfest så har vi en bra hjälpreda här.

4

När hon inte agerar stylist är hennes favoritsysselsättning fortsättningsvis pyssel. Vi får hem mästerverk från dagis varje dag och hemma produceras pyssel på löpande band. Leos favoriter är fortsättningsvis bollspel, klättring och hopp. Så ikväll har vi mestadels sprungit runt i hans rum och spelat innebandy. Med flit har han rätt lite grejs i sitt rum så att vi ska kunna spela. Ljuvlig kvällssyssla när mörkret faller på och regnet öser ner.

4 reaktioner till “Vardagskvällar

 1. Vad gör ni med allt pyssel som hon gör? Vår 4-åring älskar också att pyssla men det mesta är inget extra, typ sönderklippta papper med lite klisterbilder på, och vi har inte utrymme att spara på allt :/

  Gilla

  1. Haha låter så bekant! Vår dotter fyller 5 på tisdag och i åtm 1,5 år har pyssel varit det bästa hon vet. Vi sparar nog inte mycket…

   Gilla

  2. Ja, först har vi allt i en pyssellåda och när den är full så har vi städning. Då sparar vi enstaka platta saker som sparas på en hylla i Mineas skåp. Hållbart? Nja. ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s