Sol och gäster

Det har blivit så på sistone, att hela lördagsförmiddagen går åt till veckostädningen. Jag är en person som använder upp all min energi då jag har den, på förmiddagen och dagen. Och under veckostädningen idag började solen skina. Och vad händer då? Jo exakt allt damm syns ju. Och på köksfönstren låg ett tjockt lager av renoveringsdamm kvar. Efter fönstertvätt fick ljuset flöda fritt igen. Vilket det också gör på ett helt annat sätt nu efter renoveringen.

1

Till eftermiddagen fick vi Lotti, Anttu och Nelia på besök. Vi drack glögg och åt pepparkakor med brie. Så gott! Och nu när snön försvunnit plockade vi fram cyklarna igen och cyklade omkring lite. Nu sitter jag här med datorn i famnen, iPaden med live streamen från GALAN på soffbordet och Så mycket bättre på teve. Och chips i skålen.

3 reaktioner till “Sol och gäster

  1. Hej!
    Jag undrar vad du har för fruktskål o skålen där bredvid med slevar i? Fint att se köket nu efter renoveringen. Allting blev så fint!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s