Hett accessoartips

Alltså jag måste säga att den bästa mammaaccessoraren någonsin är solbrillor. Man kan ju till och med lura någon med att man ser fräsch ut. Bonus är det ju att solen skiner så att man kan ha på sig brillorna OCH se något samtidigt.

Jag menar när jag inte hade barn undrade jag ofta varför mammor gick med solbrillor morgon, middag och kväll efter den första vårdagen. Sol eller ej. Men så fick jag barn och kom till insikt. De bar dem inte för att skydda ögonen, nej, de bar dem för att skydda andra från deras ögonpåsar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s