Hemmet idag

Ja, de där grå mattorna i vardagsrummet. De är på plats, även om de behöver jämna ut sig lite ännu. Och kanske jag själv vänjer mig någon dag. Nu ska ni få några bilder då. Och när jag nu hade mitt inredningsobjektiv framme så klickade jag några bilder till på nedre våningen.

4 reaktioner till “Hemmet idag

  1. Fint! Tycker det gråa gör sig jättebra mot det vita! Vi har en naturvit matta nu och jag börjar kanske ångra mig pikulite för den ser nästan smutsig ut mot vårt kritvita golv. Men den var lite pricey så det är bara att bita ihop ;)

    Gilla

    1. Höh! Ja, alltså knepigt med dessa vita mattor. En visualist jag talade med sade att folk som har vita mattor faktiskt köper nya vita mattor varje år eftersom de inte går att få rena i tvätteriet. Crazy.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s