Förändring som syns

Ja, egentligen var det väninnan som sa det ikväll när jag satt här och svettades. ”Kul med förändringar som syns.” För plötsligt sitter jag här med mörkgrå mattor i mitt vardagsrum. Det är ju ganska långt ifrån det jag ser framför mig när jag tänker på vårt vita hem. Jag ville ju verkligen ha grått och så såg jag Anna-Lenas lista om att white on white är out. Och så tänkte jag: Go for it bara! And so I did. Neeej, nu låter jag som PH Ylva. Men so be it. Kan tydligen inte hejda mig med swenglishen ikväll. Ursäkta.

Så ja, nu har jag ett vardagsrum som inte känns som mitt. Om ni kan få se en bild? Näj, för Linn har rätt om kräsenheten gällande dagsljuset. Så bilden får bli till imorgon, eller annan valfri ljus dag.

Annars har jag ju också shoppat. Små nya(!) kläder till Lejonungen. Och Mineas overall anlände idag. Vilken dröm! Så visst är jag nöjd. Men mattorna. Vilken jäkla tur att förändring är bra. Men ni vet, inte så ofta jag känner för förändring i hemmet. För trivseln är viktigare än förändringen. Men jag vet vad jag kommer att gilla med dem. Att det inte gör något hur mycket vi än släpar våra svarta strumpor på dem. För förstår ni vilket det största problemet med ljusa mattor är? Inte barn, inte mat, inte vin. Utan strumpor. Strumpor som är rena men blir smutsiga i smutsiga skor. Golven må vara rena, tvättmaskinen må tvätta rätt. Men skorna tvättar vi aldrig. Så nu ska jag gå och släpa lite på mina mörka mattor. So long!

Tänk att han fick nya kläder vår lejonkung.

5 reaktioner till “Förändring som syns

  1. Ljusa golv blir såå mycket bättre med mörka mattor. Vi har vitt golv och körde i början nästan helt mattlöst, sen smög jag in vita mattor och nu har vi enbart bruna eller svarta mattor :-) Så mycket behagligare och mera ”jordat” för att använda ett feng shui uttryck. Tror grå mattor är helt perfekt hos er!

    Gilla

    1. Jag önskar att vi hade ljusa golv. Vi har ekparkett vilket kanske inte är den färg jag skulle lägga om jag valde själv från början. Men det går. Mörka mattor är ju supersnygga hos alla andra så jag hoppas att jag vänjer mig vid att ha sådana själv också. :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s