Mamma Mia

I julklapp fick jag en biljett till Mamma Mia musikalen på Svenska teatern. Och jag skulle gå med tre andra fina. Mamma, syster och kusin. Idag var det dags och det visade sig att både musikalen och middagen efteråt var fantastiska.

Nu sitter jag här och funderar över vilken kulturupplevelse som står näst på tur.

6 reaktioner till “Mamma Mia

  1. Oj låter fantastiskt med musikal och middag på restaurang! Som jag längtar efter det! Men jag kan inte lämna bebisen hemma så många timmar ännu, han spyr upp ersättning och att pumpa funkar inte heller :(

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s