Inredningsdrömmar: Pojkrummet

Ponera att det nu fanns ett extra rum för en liten pojke. Jag skulle vara så redo att inreda ett sådant. Har många idéer för hur jag skulle inreda. Grått, svart och vitt i grunden. Roliga färginslag av leksaker och annat smått. Och jag behöver inte surfa långt ikväll. Aveo, som jag samarbetar med, har många grejer som skulle fungera som fina inslag.

Om vi börjar med tapeter. Tapeter(!). Alla väggar i vårt hem är vita förutom en i vårt sovrum som är beigemålad. Men om jag nu skulle gå helt wild and crazy så skulle jag definitivt välja tapet på en vägg i barnrummet.

Indiantapeten, harlequin och biltapeten är mina förstahandsval. Kan man ha tre förstahandsval? Men också de andra skulle passa väl in. Alla dessa finner man hos Aveo i tapet&färg kategorin.

Så kommer vi vidare till annat. En Halfmoon basket från Ferm Living fylld med Lego har vi ju redan. Med fördel kunde den bo i ett barnrum. Har en förkärlek för lampor på stativ. Denna Jon skulle vara perfekt. En klädhängare behövs inne hos vilket barn som helst.

Jag talade ju om färg. Planscherna från Highway Design är helt fantastiska. Och gult som är så snyggt. Tycker det är något riktigt sympatiskt över kuddarna från Mooncake. Denna ekorre är min favorit.

Men var är det där rummet nu då? Det kliar så i mina inredningsfingrar.

I samarbete med Aveo.

4 reaktioner till “Inredningsdrömmar: Pojkrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s