En bildserie

Minea vågade faktiskt stå på isen utan stöd idag när hon och jag tog en tumisstund på isen. Medvinden hjälpte henne och hon åkte lite framåt. En perfekt boost för självförtroendet. Det handlade ändå inte om någon lång stund, men viktig var den.

Är förresten lycklig över att kunna ta bilder med min iPhone6 och vara nöjd med resultatet. Måste säga att det var Smulan som fick mig att inse att den telefonen verkligen kan ta snygga bilder. Så skönt!

4 reaktioner till “En bildserie

 1. Jess, så sant! Stor boost för tex instagram där jag ser en sjukt stor skillnad på bilderna jag tagit med iphone 5 och iphone 6. Och bilderna ser liksom helt ok ut när man laddar upp dem på bloggen också :)

  Gilla

  1. Precis! Jag använder ju vanligtvis mina canon 60D bilder som jag överför direkt till telefonen via WiFi, men det är roligt att kunna använda dem som man tar med telefonen också. Dessutom var det till exempel igår så skönt att bara ha en liten väska med till stan. Har lite svårt att motivera mig att bära runt på systemkameran bara för ett par kivoga bilder.

   Gilla

 2. Heja Minea! På resan använde S bara sin iPhone 6 och bilderna blev förstås super i solskenet. Börjar kännas bökigt att bära på en stor systemkamera då bilderna blir så pass bra med mobilen. Jag har en femma och står i valet och kvalet om jag ska byta upp mig eller inte.

  Gilla

  1. Så är det ju. Krångligt med ”pocketkameran”, som min pappa envisas att kalla den enorma systemkameran. Grr. Nåja. Samtidigt är jag inte alls villig att försämra kvaliteten på bilderna. För trots att sexan tar bra bilder så är det inte samma grej. Ibland tycker jag dock att den tar bättre bilder om jag har mitt snäva 50mm objektiv på (som jag alltid har). Om jag då vill ha en helhetsbild på något så tar jag den istället med sexan. Love it! Som att ha två olika objektiv tillhands hela tiden :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s