Tv-tipset

Igår kväll var jag hemma hos Annalina för att fira hennes 28-års dag. En kvinna i sina bästa år. Eller hur? Men för Annalina är det inte alls så. Hon lider av kronisk borrelios och som hon uttryckte det igår har hon inget annat liv. Utan att gå desto mer in på hennes historia här (som verkligen är brokig och sorglig) tänker jag tipsa er om att se dokumentären Du har inte borrelios – du är deprimerad där Annalinas historia kommer fram. Dokumentären sänds på Yle FEM fredag 14.11.2014 kl. 20.

Och tråkigt nog kan jag säga att hon idag är i sämre skick än när dokumentären spelades in. Men se den! Verkligen viktig film om den skitsjukdomen!

4 reaktioner till “Tv-tipset

 1. Alltså den där bilden. Hon ser så sjuk ut :/ Önskar henne lycka till med allt och att hon skulle se ljus i tunneln! Skall kolla å dokumentären.

  Gilla

 2. Tack för tipset, såg den precis. Så tragiskt och hemskt, både sjukdomen och det faktum att de finska läkarna verkar ha noll koll. Jag hoppas så innerligt att hon ska få den hjälp hon behöver och har rätt till och att hon blir frisk. Så sorgligt om hon nu mår ännu sämre än i dokumentären, hoppas det snart vänder.

  Gilla

  1. Ja det är ju vår högsta önskan just nu! Att hon ska se ljusare dagar! Riktlinjerna som finska läkare går efter är ju alldeles förskräckligt bristfälliga.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s