Med andan i halsen

Fatta att jag är hemma med mina barn och ändå känner mig jäktad mest hela tiden. Vad är det för fel? Jag rusar hit och dit som om det vore bråttom på något vis. Men det är verkligen mycket. Det är sällan (aldrig?) som man inte har en tid att passa. Det är amning, mattider, dagistider, telefontider, sovtider, öppethållningstider, rådgivningstider. Och egentligen främst för att få dagen att rulla så smidigt som möjligt.

Tränar medvetet på att gå långsammare, inte springa fram. Idag tränade jag med mycket nöjd bebis på min shoppingrunda. Istället för att plocka upp lunch och ta med hem, satt jag faktiskt ner på café och åt den. Ingen brådska alls.

Mycket väl godkänt träningspass. Don’t you think?

4 reaktioner till “Med andan i halsen

    1. Nej det tycker jag faktiskt inte. Lite trångt tyckte jag att han hade med den där delen för nyfödda men utan den tycker jag att han sitter bra i stolen och trivs bra!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s