Från noll till hundra

Det känns ganska explosivt här i hemmet för tillfället. Ena stunden är det zen på hög nivå. Alla är glada, skrattiga och gör allt för att alla ska ha det bra. I följande stund, påriktigt följande stund, kan bebis gallskrika, flickan ha TrotsDeLux och föräldrarna försöka överleva med en soppa av olika uppfostringsmetoder. Testa allt liksom. Och så är man tillbaka i zen en stund senare igen.

8 reaktioner till “Från noll till hundra

 1. Ååh vad jag känner igen mig i det där! Och det ändrar verkligen på 1 sekund från det ena till det andra och sen tillbaka igen! Lite skönt att läsa att andra också har det lika :) Underbar bild dock på en leende lillebror med storasyster!

  Gilla

  1. Ja precis! Tack! Bilden är nog härlig. Och det är just det där. Ena sekunden såhär. Följande gallskriker hon rakt i ansiktet på honom LÖÖÖÖÖÖÖÖ! Trevligt!

   Gilla

   1. Alltså vad är det där med att gallskrika i ansiktet på sitt syskon?! Det håller E på med här också ibland. Hennes favorit är att göra det när lillasyster ammar. Gissa om hon ammar eller skriker efter det? Suck.

    Gilla

 2. Underbart att höra att det är lika hos andra. Man känner ju sig ensam… Trots att man VET att alla andra har det lika/liknande :)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s