Alla med på bloggkväll!

Ni har väl inte missat Lindas bloggkväll på DinoDina med glögg och shopping och allt fredagen den 28.11.2014? Just har jag anmält mig till den kvällen. Kolla Lindas blogg för mer info om eventet och hur man anmäler sig. Hoppas vi ses där. Ska bli så roligt!

Ah, dylika evenemang får mig att längta så till lillajul, advent och julen att jag måste gräva lite i arkivet för inspiration från förra året. Stjärnan i lillajulsgranen här.

14 reaktioner till “Alla med på bloggkväll!

  1. Hej va kul! Jag är också påväg o hoppades på att få träffa många nya vänner! Kommer dock lite senare eftersom jag jobbar till kl 19 i Ekenäs den dan :)

    Gilla

  2. Åh, tack för infon, skulle jag månne våga mig dit? Rädd att jag blivit lite folkskygg och blyg då jag bara ugglar här hemma, så skulle nog göra gott att komma loss från barn och hem en stund. Och för en gångs skulle så uppfyller jag kriterierna;) Ja, jag skall nog anmäla mig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s