Caféet är öppet igen

Efter en lång paus var det ganska roligt att öppna Mineas café igen. Vända köket, plocka fram bakelserna, putsa upp kopparna och klippa sugrör till passlig storlek. Och voilà! Ett café.

Med små medel (och en del ork) inspirerar man leken.

5 thoughts on “Caféet är öppet igen

  1. hej, tycker du att det är tufft med två så små barn? Är du trött? Vi har en 2,2 åring och skulle inte kunna tänka mej ha en baby ännu, han e ju så liten ännu :)

    Gilla

    1. Ja visst är jag trött. Men bara på grund av nattvaket med bebis. Jag är så beroende av åtta timmar oavbruten sömn, men denna gång vet jag att det bara är en kort tid det handlar om. Sådär annars känns det bara naturligt och jättemysigt med två barn. Så mycket bättre än jag hade hoppats på! Bebisen lugnar faktiskt ner tillvaron såhär i början tycker jag. När jag inte alls kände mig säker på att vi skulle kunna få fler än ett barn känner jag mig så otroligt tacksam för de här och jag tror att det avspeglar sig i hur jag ser på det här med två små. En av de översta känslorna är dock otillräcklighet, mycket mer än trötthet faktiskt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s