En bok ska det bli

Tiden rusar iväg och hur jag än fångar stunden och hit och dit med bebben så blir han snart fyra veckor. Och med facit i hand från bebistiden med Minea vet jag att man inte minns något av denna dimmiga tid om man inte dokumenterar. Så jag köpte en likadan bebisbok till Leo som Minea har. Första boken om mig.

För ett par veckor sedan började jag fylla i boken med text och idag har fotoprintern spottat ut några bilder på den lilla killen. Och jag har verkligen satt lite press på mig eftersom Mineas bok är väldigt väl ifylld. Vill självfallet att Leos blir ifylld den också.

6 thoughts on “En bok ska det bli

  1. Jag känner också att det är viktigt att dokumentera ALLT, för den här tiden kommer aldrig igen o det häner så mycket. Alla 4 barn har välfyllda böcker.

    Gilla

  2. Du enog duktig som verkligen åstadkommer lite dokumentation mitt i den hektiska vardagen :) Har du tips på hur man snabbt o enkelt skulle åstadkomma utprintade foton? Har ni en skild fotoprinter el hur gör ni? För jag märker bara att det går månad efter månad och inga foton framkallas..pust. Och det stressar mej. Kanske skulle man verkligen få foton i boken o album om man kunde fixa dem hemma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s