Var sak har (inte) sin plats

Jag är ju lite som Alfons Åbergs pappa på det viset att jag tycker att var sak har sin plats. Pedant, konstant. Så nu står jag inför några (lyx)problem här. Alla grejer bara dräller omkring nu under babytiden. Det är vagnar, sittdelar och liggdelar när vagn byggts till monoläge, det är babyskydd och sitter bara för att nämna några. Saker jag verkligen vill att ska ha egna platser. Vagnarna har sina platser både framme och i skåp, men resten då?

Så jag drömmer givetvis om ett större hem. Jag älskar (älskar, älskar) vårt nuvarande hem. Tycker att många saker är så bra att det inte finns bättre. Men var finns förvaringsutrymmet och det där extra sovrummet som kommer att behövas? I mitt stilla sinne önskar jag köpa en (sjukt dyr) tomt här intill oss och smälla upp ett hus på den. Precis så som vi vill att det ska se ut. Kanske ett extra rum för vagnarna (höhhö).

Finns inga färdiga hem med en dylik hall som vi har nu, där vagnar lätt står på rad såhär.

6 thoughts on “Var sak har (inte) sin plats

  1. Fatta att den som planerade vår lägenhet nångång på -60talen såg in i framtiden och gjorde trappan precis så bred att Donkeyn i duoläge har en perfekt plats där under ;)!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s