En stilla dag

När Leo inte ens blivit två veckor dog en gammal, fin släkting till oss. Det kändes och känns verkligen som att livet ger och livet tar. Denna vackra höstlördag har gått ut på begravning, sorg, farväl, sång och vackra gemensamma minnen. Tänk att skratt kan klinga så fint vid en minnesstund, när vi kusiner samlades runt ett bord och talade barndomsminnen.

Väl hemma igen var det inte alls så lätt att samla sig för vanliga sysslor så jag krävde att hela familjen skulle gå ut på promenad till vattnet. Det blev en lång promenad och kvällsfiske och allt. Och som ett medvetet val följde kameran med. Det hjälper mig verkligen att se i bilder, att visionera, att se stilla bilder framför allt. När draget skapar ringar på vattnet. När babyn andas nära hjärtat. När de gula löven så småningom faller till marken. Och så fick också jag ro.

2 thoughts on “En stilla dag

 1. Hej! Beklagar sorgen: ( Inte roligt när nån går bort..
  Jag måst fråga dig om er fina vagn, bugaboo donkeyn. Varifrån köpte ni er, och vet du vilka butiker här som säljer sådana. De så att vi får tillökning vilken dag som helst och jag har lämnat vagnproblemet till sista minuten..Är det kanske billigast att beställa på nätet? Tack för svar!

  Gilla

  1. Tack!
   Vi har köpt vår Donkey på babyplus.nl. Tror vi sparade 400e på att beställa därifrån. I Finland säljer väl endast Vaunuaitta Bugaboo, sådär att man kan klämma och provköra i butik. Vår Cameleon köpte vi i tiderna därifrån. Bra service och skönt att sköta garantiärenden via dem. Rekommenderar alltså båda alternativen och rekommenderar definitivt Donkeyn :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s