Morgonstund

Jadå! Nu kan jag nog säga att det är svettiga morgnar. Att få iväg båda barnen till en viss tid är nog ett projekt. Minea har ju alltid varit flickan som vaknar tidigt och vi har kunnat vara var som helst när klockan slagit sju, om vi bara velat det. Leo vakar bra på natten (räknade till fem timmar sömn för mig och fyra bajsblöjor för honom i natt) men gillar att sova på morgonen. OBS! Lade mig klockan 21.15. Igår skulle vi vara klockan 9 på dagis och idag klockan 8 hos tandhygienisten. Och tack vare att vi haft mommo inneboende har vi fixat dessa morgnar.

Känns nästan skönt att vi inte ska iväg någonstans imorgon utan kan lalla på i pyjamas hela förmiddagen om vi så vill. Ska dock sjunga upp mommo klockan 6. Så jag antar att vi befinner oss i någon park ca klockan 9 i alla fall. Nu när vi har vanan inne.

Just när man ska klä på ytterkläderna kan det till exempel se ut såhär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s