Pagen gör comeback

Gång på gång landar jag i den trygga pagen. Frisyren som känns som min. Jag har pinats av extremt fult solblekt och långt och risigt hår denna sommar. Håret har därmed fått skämmas i en Lilla My-knut. Borde verkligen ha satt färg i det så mycket tidigare. Men nu är det gjort. En brun ton dominerar igen, en hel massa hår rök och jag är glad i hågen. Nu är även håret redo att omfamna hösten.

5 thoughts on “Pagen gör comeback

  1. Precis så där är jag också. På hösten ska alla solslingor BORT! Jag väntar ännu några dagar före jag kastar i en färg. Den sköna känslan är värd att vänta på. Snygg blev du med nya håret!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s