Frippan i skick

Jag hade frissatid igår. Även om Mia klippte närmare 10 cm och tunnade ut det rejält gick jag därifrån med ett för stort hår. Men vi skulle fortsätta lite idag. Minea hade tid idag och fick det hon önskade. Likadant hår som mamma har. Tänk vad skönt att man är någons största idol. Härligt!

Jag snyltade sedan fem minuter av Mineas tid på slutet och fick mitt hår tillfixat. Så att jag kan hantera det på något vis. Minns ni min långa page som ni hyllade? Endast två dagar hade jag det löst. Orsak? För tjockt och ohanterbart. Synd men sant. Så nu fick saxarna jobba otroligt hår. Nu gillar jag min kortare page. Alltid alltid tycks jag komma tillbaka till den.

8 reaktioner till “Frippan i skick

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s