En vanlig syn

Mycket vanlig syn med mig här i soffan om kvällarna. Har så ont i hela kroppen. Har läsflow. Orkar inte riktigt göra annat. Måste ta datorn till soffan. Dricker te för att kurera ond hals. Kanske kan det hjälpa mot ond rygg också?

8 thoughts on “En vanlig syn

 1. Lider tillsammans med dej men sliter mej alltid emellanåt upp från soffan och panik yrar omkring och stressar över att inte ha allt ”fixat”…
  Var SISTA gången till rådgivningen idag och det känns så konstigt!
  Pikulite kvar nu! :)

  Gilla

  1. Känns nog som om man har yrat och funderat här men det inte riktigt blivit till något på sistone. Borde väl börja fundera på någon packning att ta med till BB. Sist och slutligen behöver man inte så mycket. Vi ska ha jävligt många mackor till P ;) Jännä med sista gången. Vi får se hur många gånger jag hinner ännu.

   Gilla

 2. Oj den där sjuka ryggen är så hemsk. Jag låg precis på spikmattan för att försöka bota lite ont :'( min rygg mår bäst när jag kan röra på mig lite varje dag, men det orkar man ju inte i det här höggravida tillståndet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s