Garden party 2017

Det har redan formats till en tradition med fest i vår trädgård. Första året var det inflyttningsfest, förra året min 30-årsfest och i år för att få umgås med våra vänner och fira tillsammans.

2

3

5

4

En del förberedelser innan gästerna anlände.

6

Som bål blev det den traditionella Sizzling Lime. Receptet hittade jag hos Emma inför vår första trädgårdsfest för två år sen.

7

På menyn stod tre sorters pizzor och en somrig sallad.

8

9

Betti hade bakat otroligt god Pavlova som vi toppade med blåbär och hallon och sist men inte minst röda vinbär från vår egen bärbuske.

11

I år hade det utlovats riktigt ostadigt väder. Och det var det ända tills festen började. Sen. Inte en droppe regn, trots att mörka moln med jämna mellanrum snurrade runt oss. Vilken tur vi hade! Och min älskade lilla Follow me-lampa fick följa med ut när mörkret föll.

10

Och vet ni vad som är det bästa med att ta de där extra tjugo minuterna och plocka undan mitt i natten när alla gästerna gått hem? Att vakna till något prydligt nästa morgon. Då är man lite tacksam för sin drive på natten. Idag har vi kunnat koncentrera oss på annat, nå okej, lite diskning men mest annat. Och på eftermiddagen har vi hämtat hem barnen från mofa och mammu. Där har de skapat fina minnen tillsammans hela veckoslutet.

Tusen tack till alla gäster, till alla som hjälpte och till barnvakterna. Ännu en minnesvärd kväll att spara i minnet.

2 reaktioner till “Garden party 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s