Mellan två världar

Just nu slits jag mellan två världar. Jag antar att många känner igen sig i skarven mellan semester och vardag. Tankarna är på jobbet. Jag jobbar på kvällarna redan. Barnen börjar på dagis om ett par dagar. Så lite mjuklandning försöker vi ännu få till denna vecka.

Imorse fick barnen följa med mig till jobbet eftersom jag behövde lite material. Både på gott och ont fick de se hur jag har det på jobbet och höra mig berätta om vad jag gör under dagarna. På något vis verkade det gå upp ett ljus för båda två om att vardagen är på intågande och att vi kommer vara ifrån varandra på dagarna.

1

Nu tar vi ut det sista av den här urbra sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s