Inför sommarsäsongen

1

Oj vet ni. Det finns allt för mycket härliga sommarkläder på nätet nu. Det far just lite överix när man börjar klicka. För det mesta klickar jag en massa in i köpkorgen och trycker aldrig på beställ. Men nu har jag gjort några sommarbeställningar. Och känner att sommaren kommer med full fart. Även om temperaturerna inte höjs så går veckorna något otroligt och snart är sommaren här. Och känslan när man har hela den här perioden framför sig. Bäst! Tur att jag köpt upp min systers pojkars garderob åt Leo redan. Han är mer än redo för sommaren han också. För att inte göra det hela för somrigt så har jag också köpt nästa vinters vinterjacka åt Minea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s