Valdagen och amningsserien

Riktig söndagskänsla idag. Speciell blev söndagen av tre orsaker.

  1. Eliels namnsdag. Leos andranamn.
  2. Kommunalval. Vi promenerade iväg vid klockan 9. Barnen fick cykla. De tyckte att det var spännande att vara med i vallokalen.
  3. Häxdagen. Vi hade inget påskgodis till häxorna så vi fångade en ask Fazers blå-konfekter från Sale på vägen till vallokalen. När vi kom hem igen stod redan en häxa på vår trappa och vi fick korka konfektasken på direkten. Längs dagen kom många häxor på besök. Med barnen bestämde vi att vi nästa år är med och häxar.

1

2

Kvistarna var nog bara inne på ett snabbesök. Resten av dagen har de stått ute på trappan som vanligt. Nu ska jag ta mig an Iholla-serien som jag inte ännu börjat med men som jag gillat mycket de tidigare säsongerna. När Minea var baby var det mitt amningsprogram. Där satt jag djupt nersjunken i soffan med datorn balanserande på armstödet. Bevismaterial på det: här och här. Två blogginlägg om samma sak på samma dag då i april 2012. Inte så konstigt att jag kom upp till över hundra inlägg vissa månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s