På tolv dagar

Sanningen är att den senaste veckan är det inte bara barnens nattliga eskapader som tagit min nattsömn. Och inte bara solskenspromenader och godisätande som upptagit mina dagar och min tankevärld. Utan något betydligt större än så.

För tolv dagar sedan var vi och kollade på ett hus några hundra meter från oss. För åtta dagar sedan gav vi ett anbud på det huset. Anbudet godkändes. För sju dagar sedan värderades vårt hem. För två dagar sedan fotograferades vårt hem. För en dag sedan hade vår förmedlare första privata visningen. Idag godkände vi anbudet som paret gav på vårt hem.

Idag skulle lägenheten komma upp på nätet. På söndagen var det tänkt att det skulle bli premiärvisning och den tryckta broschyren med bilderna fick vi se idag när vår förmedlare var här för att få våra sista underskrifter.

Och nu firar vi! Det här är så stort. I slutet av april blir det flytt för oss. Till ett HUS! Och de fina människor som köper vårt hem kommer att få det så bra här. Lite vemod finns såklart med i bilden när man tänker på allt fint detta hem fört med sig för oss. Hur mycket som hänt under de fyra år vi bott här. Ännu får vi en sista vårvinter här innan det är dags att gå vidare.

16 reaktioner till “På tolv dagar

  1. Tack! Ja, det är lite galet hur allt hopar sig. Men i detta fall var det viktigt att allt hände samtidigt. Så påfrestande dagar mellan att ha gett anbud på hus tills att ha godkänt anbud på eget hus. Hade gått i bitar om jag behövt vänta i en månad eller så.

   Gilla

 1. Grattis! Vill alltid finnas lite vemodighet i det hela, har fällt en tår de gånger jag flyttat, snart är det dags igen för mig också…

  Gilla

  1. Tack! Ja faktiskt konstigt hur det kan kännas vemodigt. Det sköna är att vårt nuvarande hem kommer att få så fina nya ägare att vi säkert får komma på besök ibland?! :)

   Gilla

 2. Grattis! Gissade att det var sånt på gång då någon med stor kameraväska besökt er. ;-) Vi befinner oss i liknande situation men ännu är vårt hem osålt.. Känner så glädjen med er att ha hittat nytt hem och fått sålt det gamla!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s