Den allra första vårdagen

Skulle det här vara ett Muminavsnitt skulle det heta ”Den allra första vårdagen”. Som från ingenstans dök världens härligaste solskensväder med åtta plusgrader upp. Det blev tre promenader och närmare femton kilometer för mig. Däremellan har jag hunnit sänka en hel godispåse också. Perfektion!

10 reaktioner till “Den allra första vårdagen

  1. Ja visst är det härliga dagar på gång nu! Önskar att jag kunde gå längre sträckor, var igår på kooort promenad med en vän o det var ju bara för underbart att känna solen värma. Hos oss var det +4 men det räckte långt… :)

    Gilla

    1. Jag minns så bra den där tiden. Så tråkigt när man verkligen vill röra på sig. Tycker faktiskt att det är först nu som jag börjar få tillbaka farten i mina promenader igen. Så skönt med sol tycker jag. :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s