Små vänner

Även om jag just vid läggdags fann alla smycken ur Mineas smyckesskrin ihopvirade i varandra (ja, det var väl lite tyst där uppe i hennes rum ett tag) är det så underbart att se när liten vänskap växer fram. Eller stor vänskap hos de små.

Dessa små flickor alltså.

4 reaktioner till “Små vänner

  1. Hej! Gillar din blogg massor, och kikar allt som oftast in här dagligen! Själv hemma med två små tjejer. Nu undrar jag ifall du kan svara på var man kan få tag i en liknade mössa som kompisen har, den lila? Tack för att du delar med dej av er vardag! Må gott! / Malin

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s