Det lilla snötäcket

Ja, jag är lite repetitiv när det kommer till snön. Allra mest för att jag älskar att se vår hemgata i vinterskrud. Ni som följt med länge vet att vi gick på husvisning i den värsta snöstormen några dagar innan jul för fyra år sedan. Och det var just precis den dagen, den känslan som uppstod när vi hittade rätt, vårt hem, som kom att sätta normen för det skulle se ut här. Och varje gång jag kurvar in med bilen när det ser ut just så får jag den där samma känslan. Känslan av att hitta hem.

Och ja, fyra år senare skidar hon omkring här, den lilla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s