Lördagsgöra

Hon ba: ”Mamma, får Leo titta på Boom Kah?”

Alltså den här Boom Kah. Den har varit hennes favoritlåt i ungefär ett år nu. Och nu låter det mest ”Elämä ohi kohta, joten skippaa se kotisoffa.” 

Och jag ba. Okej fine. Jag går ut och promenerar en timme. Skippade kotisoffa och i den stormen kände verkligen att jag levde. Man kan lugnt påstå att det var ensamt på vägarna. Annars då? Jo, tack, jag har städat klädskåp idag. Så befriande. Lagt undan alla gravidkläder som ska säljas och det känns som om jag kommer att kunna hitta gamla favoriter igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s