Huvudbry

Nu är vi där. De vita mattorna i vardagsrummet ska bytas ut mot grå. Hellre helgrå från början än halvdaskiga vita. Hur mycket jag än älskar att ha dessa vita skimrande mattor så är de inte vita längre. Ingen tvätt (våra tvättades tre gånger på raken utan att bli rena) klarar dessa vita ryamattor.

Och det kommer att bli så jäkla snyggt med grå mattor. Nu gäller det bara att hitta rätt nyans av grå. För den färgen om någon är knepig. Den skiftar lätt i blått eller grönt. Är det ändå ljusgrå vi är ute efter eller en riktigt mörk? Det återstår att se.

6 reaktioner till “Huvudbry

 1. Melerad! Helt klart snyggast! Vi hade nångång såna från Ikea, dom var jätte härliga helt i ull och just den där perfekta nyansen.

  Gilla

 2. Jep, vi bytte också till grå matta efter att Isla spuglat ner vår vita, har inte behövt ångra mig! Lycka till med färgsökandet! Vi hittade vår i Hobby Hall, men kan inte rekommendera den affären för nån…

  Gilla

  1. Jag kollade också på hobby hall idag. ”Problemet” är ju att vi vill ha en stor fyrkantig men också en rund i samma serie. De hade i alla fall det. Var det mattorna det var fel på eller själva affären?

   Gilla

   1. Inget fel på mattan, fick bara usel och otrevlig service av tre(!) olika personer där, måste riktigt sätta feedback dit. Men det kanske funkar om man beställer mattorna på nätet och söker dem från posten så behöver man inte ha med de sura tanterna att göra..?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s