Kväll på Hjortlandet

Vi gjorde en liten kvällsutfärd till Hjortlandet för att kolla läget. Det blev några åk med Stigan, koll på backen, stor längtan efter att stå på snowboarden igen och en titt på snökanonerna. Med stora förundrade ögon såg Minea på alla som åkte i backen. Allt detta var ju nytt för henne. Månne det blir snowboard eller slalomskidor för henne nästa vinter?

2 reaktioner till “Kväll på Hjortlandet

  1. Här blev de en snowboard till julklapp och hittils har övningen gått fint. Den går att dra efter när man e ut o gå så balansövningen e i full gång. Otroligt hurdan balans man kan ha som 3,5. Får se när vi skall våga oss till backen med henne :). Själv var vi redan ett varv till Vihti.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s