Mellandagsrea

Först är det allt som döljer sig i julklapparna som ska få plats i hemmet. Men det räcker inte, nej, själfallet ska man ut på mellandagsrea för att fylla skåpen ytterligare. Så många rea-plagg blev det väl inte idag men många varma ytterplagg till barnen. Mössor, vantar och handskar. Och bara sådant som de verkligen var i behov av. Mycket nöjd med resultatet.

Och medan vi inte varit ute har leken med julklapparna fortsatt här inne. En storfavorit blev Duplo bondgården som barnen fick i julklapp av gänget på AlphaGeek. Som de flesta andra butiker har de mellandagsrea på gång. Men också på resten av sortimentet får ni -10% rabatt med koden Taikuri10. Erbjudandet gäller fram till onsdagen den 31.12.2014.

I samarbete med AlphaGeek.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s