Fokus på musiken

Idag styrde vi upp en sångövning vid runda mattan. Med en månad till dopet tog vi en check på hur vi lät tillsammans. Med syster har vi sjungit på våra barns dop tidigare och nu har vi ett fantastiskt tillägg av blivande gumis Malin.

Till kvällen jämnades hårfärgen dessutom ut och blev lite mörkare brun för stunden igen. Mitt i detta blogginlägg påminde mig min man om att vi inte skulle öppna datorerna på fredagskvällarna. Bäst att skynda till fredagsmyset a.k.a. chipspåsen. So long!

2 thoughts on “Fokus på musiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s