Vilsamt

Jag håller fast vid att bebis hittills lugnat ner tillvaron för oss. Med en tvåkommafem-åring är det mycket action och program. Så kommer en bebis och stannar upp det hela (åtminstone för mig). Och på den vägen är vi fortfarande. Färre programpunkter och mera hederligt hemmamys.

Och här har vi då tre ögonblicksbilder. Att det även detta dygn fanns 86 397 sekunder till med lika många andra ögonblicksbilder som kunde ha tagits, vet ni ju också. Livet med två barn är inte vilsamt hela tiden. Bara på ett annat sätt nedtonat än tidigare.

4 thoughts on “Vilsamt

  1. Vad skönt om det känns så. För oss blev det nog en chock med två barn. Visst, vissa saker är klart enklare då man har erfarenhet men här har vi full rulle från morgon till kväll. Storasyster trotsar så fruktansvärt och är inte tyst eller stilla en sekund. Krävs mycket av oss som föräldrar och alltid orkar vi inte. Men som tur finns det riktigt härliga lugna dagar också, utan gråt o skrik.

    Gilla

    1. Ja, det är svårt att förklara hur jag menar att det lugnat ner tillvaron. Mer sådär att jag inte känner något behov att flänga runt och ha program hela tiden. Jag känner så bra till alla de situationer du beskriver ovan.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s