Shoppingdag

Idag behövde jag vädra mig lite. Inte på det där lekparkssättet, utan på det andra. Så syster och jag packade med Leo och drog till Sello. Och visst fick barnen lite påfyllning av plagg inför den stundande vintern. Leo fick en overall från Polarn o Pyret, och något smått som kunde tänkas vara klädsel på dopfest. Minea fick varm mössa, halsduk och finskor till dopet.

Och som ni vet så ska det vara lite rättvist också. Ibland behöver även de vuxna något. Så Pekka fick en Peaktröja och jag fick pyjamasbyxor. Borde visa bild men har noll. Borde fota mig mer i pyjamasbyxor känner jag. Den där nationalklädseln här hemma om förmiddagarna.

2 thoughts on “Shoppingdag

  1. Tack hördu för en så fin blogg!. Har en pojke som är lika gammal som Minea, å tvåan en månad äldre än Leo. :) Så ja känner så igen det du skriver om nattvak, svartsjuk storasyskon och allt vad spädis-tiden för med sig. För oss har den värsta svartsjukan börjat gå om så vi ska hoppas de vänder för er också snart :) // nybliven tvåbarns mamma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s