Höstfint eller bara deppigt?

Idag tog vi en lång promenad till forsen. Hela vår familj och syster med hennes entourage. Pekka och syster var av den åsikten att hösten är deppig. Speciellt grå dagar som denna. Själv känner jag något helt annat. Som om jag kan andas bättre, se färger, stanna upp, inte ha bråttom med att göra något hela tiden. Hösten ger rum för stilla program, innedagar, långpromenader, tekoppar och mys.

6 thoughts on “Höstfint eller bara deppigt?

  1. För mej är det lite blandat, tror jag. Vissa dagar längtar jag redan efter sommaren. Medan andra dagar så känner jag ett inre lugn. Ingen stress, som på sommaren, härliga färger överallt, luften är lätt (och typ pollenfri), skönt att kunna sätta på sej de där yllesockorna, den där lite tjockare tröjan och krypa upp i soffan med en mugg té och mysa! Inte behöva känna dåligt samvete om man har innedagar, ja, jag får genast dåligt samvete om man ens är inne en halv solig dag ;) Såå.. Än så längd känns hösten fin och välkommen :)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s