En riktig söndag

Pekkas pappacognac igår men ändå är det nog jag som tar hem vinsten som tröttis idag. Fem timmar sömn i natt. Inget som jag lever på. Men dagens program har ändå lyft det hela. Lång promenad i det perfekta höstvädret, loppis längs allén, besök på besök och Paradise Hotel medan Minea gått på teater.

8 thoughts on “En riktig söndag

 1. Först, grattis till lilla pojken!
  Väntar vårt andra barn med bf i slutet på december. Vi har en tjej som precis fyllt två. Sitter och velar om vi ska ha syskonvagn eller inte och isf vilken. Har varit helt inne på
  En donkey duo. Är du nöjd med er?

  Gilla

  1. Tack och grattis till er också! :)
   Ja! Love love love på den vagnen. Jag tycker absolut att vi behöver syskonvagn men skulle nog vara tveksam till en som inte går att ha bara för ett barn. Alltså när jag tänker på vårt behov. Knappast kommer flickan ändå att sitta i den så länge mer. Kanske denna vinter bara? Så då kunde vi också sälja vår Cameleon istället för att ha många vagnar som upptar utrymme.

   Gilla

   1. Tack för svaret! Ska vi ha en syskonvagn så blir det absolut en donkey duo. Velar fram och tillbaka om vi har behöv av en men kommer hela tiden tillbaka till att vi nog gör det :)

    Gilla

   2. Ja, lönar sig att beställa i tid. De har upp till tre månaders leveranstid. Dock vet jag inte hur läget är nu. Men när vi beställde i slutet av mars fick vi vår i början av juli. Crazy.

    Gilla

 2. Grattis för en söt liten pojke!! Jag har letat och letat i ditt arkiv, men hittar inte… Kommer du ihåg varifrån du beställde gåvan till Mineas gumor (halsbandet som ni gav efter Mineas dop)? Tack redan på förhand! :)

  Gilla

 3. Ja det är svårt med det där att få ihop sömntimmarna man behöver. Speciellt då vår knappt 3-åring inte riktigt sover dagssömn längre. Men allt går ju i perioder. Vår 2-månader gamla kille äter just nu bara 1-2ggr per natt och har som mest sovit 8 timmar i sträck! Det gjorde förstås inte jag men ändå. Jag njuter så länge det varar. Så har man ju då 3-åringen som sen igen börjat vakna mitt i natten. Men sånt är det nu bara, ljuvliga är ju dom små.

  Får jag fråga var du köpt napparna till Leo? Söta med neutrala färger har du hittat.

  Gilla

  1. Napparna är MAM och dem hittade jag helt i vanliga marketen. De är 0-2 månader. Sedan verkade det som att man måste välja rosa eller blå, typ. Håh!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s