Önskegåvan

Jag fick precis det jag önskat mig och lite till i morsdagsgåva. Jag har nämligen länge velat ha en stor bricka med kanter som kunde vara praktisk när man ska duka ute på terrassen. Det ska bäras tallrikar, glas och alla mattillbehör. Och jag fick brickan och bordsben till den. Så nu kan man till och med använda den som hjälpbord där ute. Alldeles perfekt!

Frukost nummer ett dukades på min nya bricka imorse. I bakgrunden kan ni också se gåvan som Minea pysslat med  på dagis. En odling av något slag. Ärtor säger hon att det är.

Och här ser ni hela härligheten ute på verandan. Inte att förglömma att jag fick en ny datormus, ampel och ros också. Ganska bra med en extra gåvodag såhär på våren. Tack!

2 reaktioner till “Önskegåvan

  1. Fina gåvor! Den bästa ser man inte riktigt än; resultatet av odlingen-men utvecklas ju varje dag om ni lite pratar o vattnar;)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s