Wow vilken kalasdag!

Vad hon har väntat. Och vad vi har väntat på den här dagen med Mineas allra första kompiskalas. Klockan tio i morse kom de då äntligen, de sju kompisarna som Minea bjudit.

1

Titta vilken förväntansfull flicka när de första gästerna anlände!

3

Vi valde rätt och slätt att ha ätbart (saltigt, glassbuffé och muffinsar) och ledda lekar. Så först ut efter maten var skattjakt, där tuggisskatten slutligen hittades i tvättmaskinen.

4

2

Därefter snurrade vi ballongen och alla gäster fick i tur och ordning ge sina gåvor åt Minea. En fin liten stund. Slutligen blev det fiskdamm och gästerna fick med sig små påsar med en anteckningsbok och en penna. Sedan hade nittio minuter redan gått och barnen gick hem. Barnen var så söta och kalaset omtyckt av den blivande 4-åringen.

Efter barnkalaset hade vi en fyra timmars paus till eftermiddagens kalas. Lunch, dagsvila och kalasförberedelser. Och redo för nästa kalas.

5

Igen fick Minea alldeles härliga gåvor. Bland annat denna Puky 16″ cykel. Leo fick genast testa.

6

Som alla gånger på våra kalas är det en salig blandning mellan hembakt och köpebullar. Den gyllene medelvägen hos oss.

7

Ganska mycket större än den tidigare svarta faran med 12″. Nu kan ni gissa att det är bråttom med våren här.

Ännu igår kväll undrade jag om vi är riktigt krya när vi valt att ordna kompis- och släktkalas på en och samma dag. Men det gick urbra. En hederlig kalasdag att förbereda och njuta av. På onsdagen blir min lilla loppa fyra år. FYRA.

4 reaktioner till “Wow vilken kalasdag!

Lämna en kommentar