Pomp de Lux

1

Både förra lördagen och idag gick jag på Pomp de Lux klädparty. Idag hos Anni, tack. Har faktiskt gillat dessa kläder allt sedan Minea passade i storlek 80, som är den minsta storleken i dessa plagg. I takt med att hon växer blir också damens egen klädsmak allt viktigare. Minea räknar sig ibland till pojkarna i familjen och tycker mycket mer om typiska pojksaker än om flickiga. Så jag shoppade friskt från både flick- och pojksidan till henne, som jag alltid gjort. Leo fick bland annat Happy Camper t-shirten som ni ser i förgrunden här.

2

På sistone har jag fått en hang up på att matcha barnens kläder med varandra. Möjligheten till det saknar jag ännu i dessa kläder lite. Har man två tjejer eller två killar är det urenkelt dock. Den här gången köpte jag randiga t-shirts från pojksidan till båda barnen.  Och fint blev det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s