En nystart

Så var det bestämt. November blir en nystart med lite lägre tempo på jobbet (inkluderar gåsteg istället för småspring på arbetstid), färre projekt på fritiden (inkluderar noll köksrenoveringar även om jag fick veta att köksrenovering börjar på jobbet på torsdag, men det är inte mitt kök) och mera tid för återhämtning (inkluderar promenader, tid för mig själv och tid för familjen).

3

4.JPG

På torsdagen ska det mesta bli klart i köket. Men jag har slutat ha några förväntningar på tidtabellen. För mig är det viktigaste att det blir välgjort!

2 reaktioner till “En nystart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s