Vi och vår Liikkuri i KUNTO PLUS

Så idag var det den dagen när KUNTO PLUS tidningen fanns i butik. Tro mig, det här var ungefär det sista jag någonsin trodde att skulle hända (okej kanske det sista efter den här egenföretagargrejen som jag plötsligt kastade mig in i). Jag, i en sporttidning. Sex veckor efter förlossning. Ibland undrar jag var självbevarelsedriften är när man hör sig själv tacka ja till en dylik artikel när man för fyra veckor sedan blivit mamma. Så jag var självklart lite nervös för hur slutresultatet skulle bli. Men så tänkte jag på hur många bilder ni alla sett på mig under dessa bloggår och så körde jag bara. Och fint så!

För nu när jag har artikeln framför mig så tycker jag faktiskt den blev superlyckad. Så positiv och saklig. I huvudrollen i artikeln är ju vår Liikkuri. Kanske världens fiffigaste möbel. Vårt vardagsrumsbord, Mineas rutschkana men framför allt gymnastikredskapet. Och nu, under de första månaderna efter förlossning har den varit i min användning mycket oftare än tidigare just för att öppna min onda rygg och mina trötta axlar. Mera om Liikkuri hittar ni på Liigos sida där ni också kan beställa möbeln.

Jag måste säga att det var skojigt det här. Och Katja Keränen som var hemma hos oss för att göra hela artikeln var så glad och positiv. Hon har faktiskt fått mig att vilja testa på yoga också. Så nu ska jag bara hitta rätt ställe.

Bilder som Katja Keränen fotade till artikeln.

4 reaktioner till “Vi och vår Liikkuri i KUNTO PLUS

 1. Ser bra ut, har inte sett artikeln live ännu. På tal om Yoga, så hade åtminstone MBI i Esbo en riktigt skön mamma-baby yoga förra våren som jag gick på. Hade aldrig yogat tidigare men det var riktigt bra och så var de ju skojigt att göra nåt med bebisen också, en egen liten gemensam hobby :).

  Gilla

  1. Tack för tipset. Jag ligger där mittemellan att vilja ha hobby med babyn och att få göra något en stund i veckan helt själv. Så jag ska försöka kolla. Såg att de på Wauhti också har yogakurser under våren som går lördagsförmiddagar :)

   Gilla

 2. Ser ju superfiffig ut den där mojängen! KAn tänka mej att den även här skulle bli barnens favvo. Var förvarar du den? ELler nåja, den passar ju så bra in i din inredning! Jag vet inte riktigt var jag skulle förvara den liksom, hmm.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s