Att fotografera månen

Det finns lätta sätt och så finns det svåra. Trodde aldrig att jag skulle få den där månen fångad på bild efter att jag läst den engelska texten (trots att jag lärde mig massor). Men tack vare Annis tips på den lätta texten fick jag månen fångad på ett klick. Inget stativ, ingenting. Bara ett klick med manuella inställningar:  ISO200 f4.0 1/800s. Idag hade jag gärna haft ett häftigt zoomobjektiv. Men jag kör med gamla vanliga Canon 60D med Sigmas 50mm/f.1.4.

Nåja. Nu godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s