Dagisbilden – då och nu

Tänka sig att så mycket händer på ett år. Tänk så mini hon var när hon började sin dagiskarriär för ett år sedan. Och tänk att hon ser ut som en skolflicka i år. Men samma, världens sötaste unge.

16 thoughts on “Dagisbilden – då och nu

 1. Men vännen så hon vuxit till sej på ett år! Och var är hennes nätta blus ifrån? Även om den där färgen inte är Elins alls, kanske det finns något annat nätt som klär henne i samma butik.

  Gilla

 2. Hon är helt obeskrivligt söt! Gissar på att skjortan är KappAhls newbie-kollektion?
  Och jag märkte samma angående hur mycket de ändrar på ett år då jag kollade på en video från Mollys två-årsdag. Så roligt att se såhär knappt 1 år senare.

  Gilla

  1. Ja precis, Newbie är det :) Det är så härligt att se hur stor skillnad det är. Och det är ju faktiskt först nu man märker det. För tiden har gått så otroligt fort att man inte hunnit med riktigt. Igår var de ju små bebisar ;)

   Gilla

   1. Ja man märker det ju först nu. Jag tänkte liksom att Molly sett ungefär lika ut nu i ett år, haha så fel jag hade. Precis som du skriver så ser också Molly ut som en skolflicka i jämförelse med för ett år sedan.

    Gilla

 3. Jätte söt :) Vårt dagis (finskspråkigt, men i samma kommun) har bestämt att det inte ska tas dagisbilder där i år alls. Det ger stress åt barnen var motiveringen. Lite sorligt nog, de bilderna är i så härliga minnen att ha.

  Gilla

  1. Tack! Ja, lite synd. Vet om ett dagis i Esbo där föräldraföreningen fått ordna fotograferingen. Kanske motiveringen var någon annan där i så fall.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s