New in: Nabby

I samarbete med Nabby har vår teknikgalna familj fått den smarta babyvakten som kopplas till smartphone/iPad. Vi är rätt ivriga här och testar olika funktioner i appen. Hittills är det mest Pekka och jag som gått runt och skämtgråtit. När vi testat ett tag kommer jag givetvis att skriva mera.

Redan nu är jag dock imponerad över storleken (alltså litenheten), det totalt klara ljudet och hur lätt appen är att använda. Fortsättning följer.

I samarbete med Nabby.

6 thoughts on “New in: Nabby

 1. Vi kollade också på Nabby på nätet. Priset skrämde nog mig lite. Men sen igen är den inte så mycket dyrare än en ”vanlig” itkuhälytin. Man har ju (eller vi har) Iphonen fastväxt i handen så då behöver man inte en till manick att hålla reda på/ladda osv.. Vi har ännu tid (9 veckor) att fundera på vilken vi ska köpa så ska bli kiva att se vad du har tyckt om den. Kolla om appen drar mycket akku.

  Gilla

  1. Vad jag har läst så borde appen inte dra extra mycket batteri. Om den gör det så är det ju jobbigt. Många bebbar sover flera gånger per dag. Inte najs om man ska ha telefonens akku slut. Men det här ska absolut checkas! Verkar så fiffig hela grejen. Och jag säger bara att vår första babyvakt höll två år. Not good enough för en grej som kostar 60euro.

   Gilla

 2. Jag följer också med med intresse :) Går just in i vecka 35 och vår gamla babyvakt är kaputt. Har spanat in Nabby, men också förfasat mig lite över priset. Dessutom har min man en iPhone4, så det kanske inte alls går. Men annars verkar den ju smidig, snygg och behändig. Jag skulle vara intresserad av att veta hur den funkar om man talar i telefon medan den vaktar (står ju iofs på hemsidan att det ska gå).

  Gilla

  1. Varför håller de där arma babyvakterna inte?? Nu ska vi hoppas att den här är THE ONE! Jag har iPhone 4 och den funkar super. Funkar med alla från och med iPhone3. Ska funka bra trots att man talar i telefon. Måste få testa den funktionen snarast. :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s